foto

Debra Sullivan

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Filmy

2017 Secret Santa
Wicked Mom's Club
2016 Lookin' Up
2008 Tajná dohoda
2007 McBride: Jako buldok (TV film)
2006 Bravo Girls: Všechno nebo nic
1999 Let It Snow
1994 Jednou za život (TV film)

TV seriály

2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2008 Private Practice (TV seriál)
Let It Go (S02E05)
2006 Velká láska (TV seriál)
2005 Myšlenky zločince (TV seriál)
2004 Odložené případy (TV seriál)
Mateřský instinkt (S01E21)
2000 Křižovatky medicíny (TV seriál)
1993 Tajemství Lake Success (TV seriál)
1992 Melrose Place (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Life Goes On (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)
1965 Tak jde čas (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace