foto

Eloise Joseph

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Přizdis*áči
2008 Barva kouzel (TV film)

TV seriály

2019 The Feed (TV seriál)
Episode 4 (E04)
2018 Kouzelný pes Vafle (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt podle komiksu (S20E03)
2016 The Lodge (TV seriál)
2013 Youngers (TV seriál)
2012 Vexed (TV seriál)
Episode 4 (S02E04)
Skins (TV seriál)
Liv (S06E08)
Pán času (TV seriál)
Noční můra ve stříbrné (S07E13)
2011 Mad Dogs (TV seriál)
Špion (TV seriál)
Skins (TV seriál)
Liv (S05E04)
2010 Zákon a pořádek: Spojené království (TV seriál)
Community Service (S02E03)
2009 Zadaní Žádaní Zklamaní (TV seriál)
2008 Pravěk útočí (TV seriál)
Panik im Park (S02E03)
2003 Coming Up (TV seriál)
2000 Doctors (TV seriál)
1986 Casualty (TV seriál)
1984 Poldové (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky