foto

Caroline Scholze

  • nar. 1975
    Schmölln, Thüringen, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Emilie Richards: Čas odpuštění (TV film)
2008 Polizeiruf 110 - Keiner schreit! (TV film)
2006 Tatort - Sternenkinder (TV film)
2005 Místo činu - Křest ohněm (TV film)
2002 Wie verliebt man seinen Vater?
2000 Liebe und andere Lügen (TV film)
Tatort - Das letzte Rodeo (TV film)

TV seriály

2018 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die Intrige (S18E12)
Stich ins Herz (S18E07)
2017 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der kleine Zeuge (S17E05)
Dienstschluss (S17E02)
Chefsache (S16E26)
další epizody (4)
2016 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Kein Platz für Moral (S16E15)
Heimatlos (S16E08)
Schutzlos (S16E07)
další epizody (13)
2015 Block B - Unter Arrest (TV seriál)
In aller Freundschaft - Die jungen Ärzte (TV seriál)
Dr. Klein (TV seriál)
Lichtblicke (S02E02)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Verrat (S15E10)
Töchter und Söhne (S15E09)
Erlösung (S15E08)
další epizody (5)
2014 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der einzige Zeuge (S14E10)
Ausflug mit Mila (S14E09)
Dumm gelaufen (S14E07)
další epizody (5)
2013 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Letzter Wille (S13E10)
Messezeiten (S13E09)
Der Schmetterling (S13E07)
další epizody (6)
2012 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Getrieben (2:2) (S12E09)
Getrieben (2:1) (S12E08)
Getrieben (1:2) (S12E07)
další epizody (7)
2011 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Die schwarze Witwe (2) (S11E11)
Die schwarze Witwe (1) (S11E10)
Feuerteufel (S11E09)
další epizody (16)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Verkehrte Welt (S14E12)
2010 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Totes Kapital (S10E20)
Luftnummer (S10E14)
Fehler im System (S10E13)
další epizody (8)
2009 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der große Augenblick (S09E14)
Zahltag (S09E13)
Das Netz (S09E06)
další epizody (9)
2008 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Der letzte Dreck (S08E11)
Zeuge der Anklage (S08E08)
Maskenball (S08E07)
další epizody (6)
2007 GSG 9: Speciální jednotka (TV seriál)
KDD - Kriminaldauerdienst (TV seriál)
Policie Hamburk (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Ein fragwürdiger Deal (S07E02)
Der tote Nachbar (S07E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Krysí hnízdo (S12E05)
2006 Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Flucht aus Santo Domingo (2) (S06E20)
Flucht aus Santo Domingo (1) (S06E19)
Glaubenskrieger (S06E17)
další epizody (6)
2005 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Rufmord (S05E19)
Liebe und Tod in Moskau (2) (S05E16)
Liebe und Tod in Moskau (1) (S05E15)
další epizody (4)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Gestern und Morgen (S08E13)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Duell (S03E18)
Gute Nachbarn (S03E16)
In aller Freundschaft (TV seriál)
Für das Leben eines Freundes (S06E14)
2002 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebeswahn (S03E01)
Echte Profis (S02E06)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Liebesdienste (S01E09)
Taximorde (S01E02)
Flucht nach Fahrplan (S01E01)
1999 Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Kein Tod ist wie der andere (E15)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky