foto

Daniel Curtis Lee

  • nar. 17.3.1991 (29 let)
    Jackson, Mississippi, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Evening Installation
Payment Received
2011 Zvonilka a Velké hry (TV film)
2007 Quiet as Kept
2002 Další hroznej pátek
2001 Rising Place, The

TV seriály

2019 Záchranáři L. A. (TV seriál)
Christmas Spirit (S03E10)
2015 Šílená bejvalka (TV seriál)
I'm So Happy That Josh Is So Happy! (S01E07)
2012 Glee (TV seriál)
Glee, Actually (S04E10)
Dynamic Duets (S04E07)
Britney 2.0 (S04E02)
další epizody (4)
2010 Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
2009 Zeke a Luther (TV seriál)
2004 Ned's Declassified School Survival Guide (TV seriál)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
Dead Soldiers (S02E02)
2002 První pondělí (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky