foto

Ute Lubosch

  • nar. 10.3.1953 (67 let)
    Erfurt, Východní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Schenk mir ein Lächeln
2011 Nacht ohne Morgen
2010 Neon Aura
2008 Tatort - Krumme Hunde (TV film)
2004 Tatort - Stirb und werde (TV film)
2001 Místo činu: Kolín - Smrt dítěte (TV film)
2000 Tatort - Tödliches Verlangen (TV film)
1999 Nic než pravdu
1998 Abgehauen (TV film)
Lola běží o život
1997 Liebe Lügen (TV film)
1995 Der Mann auf der Bettkante (TV film)
Polizeiruf 110 - Jutta oder Die Kinder von Damutz (TV film)
1992 Miraculi
1991 Hüpf, Häschen, hüpf oder Alptraum eines Staatsanwalts (TV film)
1990 Die Architekten
Garantiert ungestört (TV film)
Selbstversuch
1989 Beteiligten, Die
Grüne Hochzeit
1988 Felix und der Wolf
Herečka
Jedni druhých břemena neste
1987 Polizeiruf 110 - Abschiedslied für Linda (TV film)
1986 Das wirkliche Blau (TV film)
Polizeiruf 110 - Mit List und Tücke (TV film)
Velký talent (TV film)
Weihnachtsgeschichten (TV film)
1985 Franziska (TV film)
Händel aus Halle (TV film)
Irrläufer (TV film)
Zwei Nikoläuse unterwegs (TV film)
1984 Das Eismeer ruft
Paulines zweites Leben (TV film)
1983 Ich, der Vater (TV film)
Luftschiff, Das
Meine fünf Frauen (TV film)
1982 Děvče a chlapec (TV film)
Stimmung unterm Dach (TV film)
1981 Adel im Untergang (TV film)
Alexandr Maleňkij
Aus der Franzosenzeit (TV film)
Nežádoucí host (TV film)
Wie wär's mit uns beiden?
1980 Deines Nächsten Weib (TV film)
Don Juan, Karl-Liebknecht-Straße 78
Glück im Hinterhaus
1979 Addio, piccola mia
Kein Platz für Teufel (TV film)
1978 Příliš mnoho dobrodružství
Zwei Betten in der hohen Tatra
1975 Bankett für Achilles
1974 Der Nackte Mann auf dem Sportplatz
1972 Ten třetí
1966 Alfons Zitterbacke

TV seriály

2019 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Auf zu neuen Ufern (E06)
2018 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Fremde Stimmen (S09E28)
SOKO Wismar (TV seriál)
Taxi-Blues (S15E31)
2013 Alles Klara (TV seriál)
Bäumlers Klippe (S02E06)
2006 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Psycho (S06E12)
2000 Puma - Bojovník s dobrým srdcem (TV seriál)
1998 Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Sardsch (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
1994 Der König (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1991 Feuerwache 09 (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Verliebt – verloren (E140)
1989 Johanna (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Alfons Zitterbacke (TV seriál)
1983 Braniborská kronika (TV seriál)
Bühne frei (TV seriál)
1978 Schauspielereien (TV seriál)
Der Staatsanwalt hat das Wort (TV seriál)
Haus am Meer (E60)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky