foto

Hans-Peter Korff

  • nar. 24.8.1942 (77 let)
    Hamburk, Německá říše

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Bach v rytmu samby
Freistatt
2014 Stubbe - Von Fall zu Fall: Der König ist tot (TV film)
2010 Král zlodějů (TV film)
Vater Morgana
2009 Kommissar LaBréa - Tod an der Bastille (TV film)
Snoubenec mé nejlepší přítelkyně (TV film)
2008 Immer Wirbel um Marie (TV film)
Meine liebe Familie (TV film)
2007 Bezaubernde Marie (TV film)
Die ProSieben Märchenstunde: Die Prinzessin auf der Erbse - Qual der Wahl royal (TV film)
GG 19 - Eine Reise durch Deutschland in 19 Artikeln
Král Matěj
2006 Mein süßes Geheimnis (TV film)
2005 Loď snů - Omán (TV film)
2004 Polizeiruf 110 - Barbarossas Rache (TV film)
Wedding Daydream
2003 Adam & Eva
Mein Weg zu Dir (TV film)
2002 Hannas Baby (TV film)
2001 Am Anfang war die Eifersucht (TV film)
Der Verleger (TV film)
Oh du Liebezeit (TV film)
Ve jménu genetiky (TV film)
Vera Brühne (TV film)
2000 Das Psycho-Girl (TV film)
Tatort - Blüten aus Werder (TV film)
1999 Am Anfang war der Seitensprung (TV film)
Beresina oder Die letzten Tage der Schweiz
1998 Koerbers Akte: Rollenspiel (TV film)
1997 Das Hochzeitsgeschenk (TV film)
Davids Rache (TV film)
1996 Andere Wolanski, Der (TV film)
Jackpot (TV film)
Tresko (TV film)
1995 ...nächste Woche ist Frieden (TV film)
Nich' mit Leo
1994 Halali oder Der Schuß ins Brötchen
1993 Anwalt Abel - Sprecht mir diesen Mörder frei (TV film)
Der Showmaster (TV film)
Gartenkrieg, Der (TV film)
Möbius
Tier, Das (TV film)
1992 Geheimakte Lenz (TV film)
Gerichtstag (TV film)
Kein pflegeleichter Fall (TV film)
Kinder der Landstraße
1991 Loriots Pappa ante Portas
Unser Haus (TV film)
1990 Landstrykere
Tatort - Tod einer Ärztin (TV film)
Zauberkasten, Der (TV film)
1989 Ein Prachtexemplar (TV film)
Hab' ich nur deine Liebe
Jenseits von Blau
Záhada Dicka Francise: Motiv koní (TV film)
1987 Erbschaft, Die (TV film)
1986 Bankgeheimnisse (TV film)
Von zwölf bis mittag
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1985 Dagmar (TV film)
1984 Friedenmacher, Die (TV film)
1983 Der Groß-Cophta (divadelní záznam)
Mír s pepermintovou příchutí
1982 Drei gegen Hollywood
Zubringer, Der (TV film)
1981 Le Faussaire
1980 Ich hatte einen Traum
1979 Tatort: Gefährliche Träume
1978 Friedrich Schachmann wird verwaltet (TV film)
Geist der Mirabelle. Geschichten von Bollerup, Der (TV film)
Soukromé sanatorium
Tatort - Sterne für den Orient (TV film)
1976 Menschenfresser (TV film)
1974 Tatort - Nachtfrost (TV film)
1973 Die geheimen Papiere des Pentagon
1971 Die sieben Ohrfeigen (TV film)
Eduard IV. - Der Krieg der Rosen, 2. Teil (divadelní záznam)
1969 Gnade für Timothy Evans
Ich nicht
Jacques Offenbach - Ein Lebensbild (TV film)
Zieh den Stecker raus, das Wasser kocht (TV film)
1967 Lobby Doll und die Sitzstangenaffäre - Eine erdachte Rekonstruktion (TV film)
1966 Drei Tage bis Mitternacht (TV film)
1965 Unverbesserlichen, Die (TV film)

TV seriály

2019 Praxis mit Meerblick (TV seriál)
Auf zu neuen Ufern (E06)
2015 Die Kanzlei (TV seriál)
2013 Kripo Holstein - Mord und Meer (TV seriál)
2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
Das Erbe (S08E20)
2008 Otec Braun (TV seriál)
Posvátný strom (E14)
2007 Policie Hamburk (TV seriál)
Agathe (TV seriál)
Nebezpečná hra (E05)
2006 Da kommt Kalle (TV seriál)
Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
Tierärztin Dr. Mertens (TV seriál)
Agathe (TV seriál)
Vražda s handicapem (E04)
Andělská křídla (E03)
2005 Agathe (TV seriál)
Všechno nebo nic (E02)
Sonáta smrti (E01)
Big Ben (TV seriál)
Vražda v klášteře (S12E04)
2004 Rodina doktora Kleista (TV seriál)
Zwei am großen See (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
Štěstí na dosah (TV seriál)
2002 Edel a Starcková (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2000 Utta Danella (TV seriál)
1999 Klemperer - Ein Leben in Deutschland (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Taxi 541 (S03E12)
1998 In aller Freundschaft (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Dr. Sommerfeld - Neues vom Bülowbogen (TV seriál)
Freunde wie wir (TV seriál)
Happy Birthday (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)
Pusinka (TV seriál)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Inspektor Balko (TV seriál)
Mordslust (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
1994 Ve jménu zákona (TV seriál)
1993 Její vrazi (TV seriál)
1990 Cop & Co. (TV seriál)
Der Millionenerbe (TV seriál)
Insel der Träume (TV seriál)
Liebesgeschichten (TV seriál)
1989 Mit Leib und Seele (TV seriál)
1988 Anwalt Abel (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
Weißblaue Geschichten (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1979 St. Pauli Landungsbrücken (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)
1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)
Starej (TV seriál)
1976 Pariser Geschichten (TV seriál)
1975 Die Stadt im Tal (TV seriál)
Schaurige Geschichten (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Miss Molly Mill (TV seriál)
1969 Ein Jahr ohne Sonntag (TV seriál)
1967 Liebesgeschichten (TV seriál)
1963 Hafenpolizei (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

1977 Neues aus Uhlenbusch (TV seriál)

Host

TV pořady

1992 Riverboat (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace