foto

Dennis Foon

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2019 Sawah
2017 Indian Horse
2016 On the Farm (TV film)
2010 Život především
2009 Záře duhy
2005 Terry (TV film)
2002 Long Life, Happiness & Prosperity
Scar Tissue (TV film)
Society's Child (TV film)
Torzo: Příběh Evelyn Dick (TV film)
1998 Bílé lži (TV film)
1995 Malí kriminálníci (TV film)

TV seriály

2013 Zločinná mysl (TV seriál)
Fallen (S01E02)
2002 2030 CE (TV seriál)
2000 Edgemont (TV seriál)
The Zack Files (TV seriál)
1998 Emily of New Moon (TV seriál)
Nothing Too Good for a Cowboy (TV seriál)
1997 Deepwater Black (TV seriál)
1996 Dobrodružství Shirley Holmesové (TV seriál)
Flash Forward (TV seriál)
Wind at My Back (TV seriál)
1992 Odyssea (TV seriál)
Pod africkým nebem (TV seriál)
1987 Pátek třináctého (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1994 Double Happiness