foto

Lewin Webb

  • nar. 27.9.1964 (55 let)
    Madrid, Madrid, Španělsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

2015 You Bury Your Own
2012 I Declare War
2010 Harm's Way
2007 Cradle, The
Zvíře
2006 5ive Girls
Bojovníci země
Heartstopper
Kalné vody
The Last Sect
2005 Hollywoodský hmyz (TV film)
Ve stínu slunce
2004 The Limit
2002 Piráti 21.století
Season on the Brink, A (TV film)

TV seriály

2019 The Expanse (TV seriál)
Cibola Burn (S04E10)
Saeculum (S04E09)
The One-Eyed Man (S04E08)
další epizody (10)
2018 The Expanse (TV seriál)
Abaddon's Gate (S03E13)
Congregation (S03E12)
Fallen World (S03E11)
další epizody (13)

Režijní filmografie

Host

TV pořady

2011 Katie Chats (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky