foto

Marjorie David

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Remembering Charlie (TV film)
1993 S nepřátelským úmyslem (TV film)
1991 Volání pustiny (TV film)
1989 Margarita Bourke Whiteová (TV film)
1987 Nesmělí lidé
1984 Mariini milenci

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Mattie G. (S01E04)
2016 Shadowhunters: The Mortal Instruments (TV seriál)
Blood Calls to Blood (S01E11)
Dead Man's Party (S01E03)
2014 Satisfaction (TV seriál)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Když napečeš, on přijde (S04E20)
Běž, dítě, běž (S04E13)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Záruční lhůta (S02E17)
Bratři a sestry (TV seriál)
Parukový večírek (S04E07)
Cesta před námi (S04E01)
2008 90210: Nová generace (TV seriál)
Na doživotí (TV seriál)
Černý pátek (S02E08)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Bezmoc (S01E06)
2005 Wildfire (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pochybnost (S06E08)
2003 Detektív (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2000 Černý anděl (TV seriál)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Have I Got a Deal for You (S06E22)
Hanlon's Choice (S06E10)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Via Dolorosa (S03E21)
Forcing the End (S03E15)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Palace Guard (TV seriál)
1990 Lifestories (TV seriál)
1983 The Hitchhiker (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace