foto

Marjorie David

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Remembering Charlie (TV film)
1993 S nepřátelským úmyslem (TV film)
1991 Volání pustiny (TV film)
1989 Margarita Bourke Whiteová (TV film)
1987 Nesmělí lidé
1984 Mariini milenci

TV seriály

2017 Posedlý pomstou (TV seriál)
Mattie G. (S01E04)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Krev volá po krvi (S01E11)
Večírek mrtvého muže (S01E03)
2014 Satisfaction (TV seriál)
...Through Partnership (S01E05)
2012 90210: Nová generace (TV seriál)
Veselé Vánoce (S05E09)
Důvěra nad zlato (S04E15)
2011 90210: Nová generace (TV seriál)
Volební kampaň (S04E05)
2010 Bratři a sestry (TV seriál)
Když napečeš, on přijde (S04E20)
Běž, dítě, běž (S04E13)
2009 Na doživotí (TV seriál)
Záruční lhůta (S02E17)
Bratři a sestry (TV seriál)
Parukový večírek (S04E07)
Cesta před námi (S04E01)
2008 Na doživotí (TV seriál)
Černý pátek (S02E08)
Tajemství auta z vrakoviště (S02E05)
2007 Na doživotí (TV seriál)
Bezmoc (S01E06)
2005 Wildfire (TV seriál)
2004 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Pochybnost (S06E08)
2003 Detektív (TV seriál)
Queens Supreme (TV seriál)
2001 Černý anděl (TV seriál)
Gill Girl (S02E08)
Bag 'Em (S02E02)
2000 Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Have I Got a Deal for You (S06E22)
Hanlon's Choice (S06E10)
1999 Rodinné právo (TV seriál)
Milénium (TV seriál)
Via Dolorosa (S03E21)
Forcing the End (S03E15)
1997 C-16: FBI (TV seriál)
1991 Horký vítr z jihu (TV seriál)
Palace Guard (TV seriál)
1990 Příběhy ze života (TV seriál)
1983 Stopař (TV seriál)
1981 Poldové z Hill Street (TV seriál)

Producentská filmografie

TV seriály

2013 90210: Nová generace (TV seriál)
Čas loučení (S05E12)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky