foto

Victor Argo

  • nar. 5.11.1934
    Bronx, New York City, New York, USA
  • zem. 7.4.2004 (69 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2005 Lustre
2004 Děda nebo trenér
2003 I Am Woody
Music
2002 Angela
Bridget
Vše o lásce
2001 'R Xmas
Bouchači a bouchačky
Neříkej ani slovo
Policajtka
Queenie in Love
2000 Angela
Blue Moon
Divoké kočky
Love = (Me)^3
Spěchej dál
Temná zákoutí
1999 Brzy to přijde
Ghost Dog - Cesta samuraje
Na útěku...
1998 Going Nomad
Lovci mozků
Lulu na mostě
Příští stanice Ráj
Side Streets
1996 Pohřeb
Sins of Silence (TV film)
1995 Smoke
Stav ohrožení
Vztek
1994 Men Lie
Somebody to Love
Trable s opicí
1993 Hazardní hra
Household Saints
Pravdivá romance
1992 Poručík
Vrah na zakázku (TV film)
1991 McBain
Stíny a mlha
Úctyhodná žena (TV film)
1990 Johnny Ryan (TV film)
Král New Yorku
Rychlá změna
1989 Její alibi
Povídky z New Yorku
Zločiny a poklesky
1988 Poslední pokušení Krista
1987 Floridské úžiny (TV film)
Sukničkář
1986 Mimo službu
Špinavá dohoda
1985 Electric Chair, The
Hledám Susan. Zn.: Zoufale
Po zavírací době
1984 Zamilován
1982 Techtle mechtle
1981 Dream House (TV film)
1979 Růže
1977 Hot Tomorrows
Which Way Is Up?
1976 Taxikář
1975 Force Five (TV film)
1974 Terminal Man
1973 Špinavé ulice
Šéf je mrtvý
1972 Bertha z dobytčáku
Dealing: Or the Berkeley-to-Boston Forty-Brick Lost-Bag Blues
Postrach na kolečkových bruslích

TV seriály

2003 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Schizofrenici (S02E13)
1995 Dark Eyes (TV seriál)
1989 Dream Street (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)

Dokumentární

2003 Abel Ferrara: Nevinen (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace