foto

Lars Steinhöfel

  • nar. 27.1.1986 (33 let)
    Berlín, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Tape_13
2013 Breakpoint
2011 ProSieben FunnyMovie - Biss zur großen Pause - Das Highschool Vampir Grusical (TV film)
2008 Most (TV film)
2002 Unser Papa - das Genie (TV film)

TV seriály

2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2004 Stefanie - nový začátek (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1994 Unter uns (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky