foto

Daniele Rizzo

  • nar. 19.1.1984 (34 let)
    Hannover, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Hard & Ugly
Scars of Xavier
2016 Městečko Urbino: Mrtvá v paláci (TV film)
Offline
2015 Hmyzáci
2012 Atlas mraků
2011 Ayuda - Wie starb Marilyn Otre?
Za nic na světě (TV film)
2010 Die Letzten 30 Jahre (TV film)
Ihr mich auch (TV film)
Jindřich IV. Navarrský
2009 Bloch - Bauchgefühl (TV film)
Mein Leben - Marcel Reich-Ranicki (TV film)
2008 Předčítač

TV seriály

2017 neoManiacs (TV seriál)
Epizoda 3 (E03)
Epizoda 1 (E01)
2011 Kobra 11 (TV seriál)
Výš, dál, rychleji! (S15E13)
Na mušce (S15E12)
2009 Der Lehrer (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2002 Bloch (TV seriál)

TV pořady

2018 ZDI talents - Die besten Webvideos des Jahres (TV pořad) - mod.
2016 Einfach tierisch (TV pořad)
Leider lustig (TV pořad)
Querranker - Die Rankingshow (TV pořad)
2009 Granaten wie wir (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace