foto

Viktor Těrechov

  • nar. 30.12.1934 (85 let)
    Avdeevka, Donetskaya oblast, Ukrajina, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2011 Raspoutine (TV film)
2005 Svoja čužaja žizň (TV film)
1994 Mademoiselle O (TV film)
1993 Něsravněnnaja
1991 Otkroveniye Ioanna Pervopechatnika
Unižennyje i oskorbljonnyje
Пьющие кровь
1987 Bitva na Baltu
Vězučij čelověk
1986 Hovoří Moskva
Podsudimyy
1984 Tri procenta riska
Vosem dněj naděždy
Vítězství
1983 Strž
1982 Šuročka
Людмила
1981 Vot takaja muzyka...
Товарищ Иннокентий
1980 Sicilská obrana
Starshina
Světlo v okně (TV film)
Ty dolžen žiť
1979 Вторая весна
1978 Trasa
1977 Blokáda
Zabit při plnění povinností
1975 Hvězda kouzelného štěstí
1973 Cement (TV film)
První generace
1970 Ljubov Jarová
1967 Ohněm se nepřebrodíš
Těžký handicap
1966 Černý pasažér
1965 Poka front v oboroně
Zagovor poslov
1964 Donskaja pověsť
1959 Ssora v Lukašach
Vyhráli to všichni
1958 Vykoupené štěstí
Zkáza Levinsonova oddílu
1956 Byli první
Čelověk rodilsja
1955 Naděžda
Voják Ivan Brovkin
1950 ...A hvězdy září!

TV seriály

2016 Koloděc zabytych želanij (TV seriál)
2015 Semejnyj albom (TV seriál)
Čudny děla tvoi, Gospodi! (TV seriál)
2014 Gastroljory (TV seriál)
Mažor (TV seriál)
2013 Zadanija osoboj važnosti: Operacija "Tajfun" (TV seriál)
2012 Gruz (TV seriál)
Vsjo načalos v Charbině (TV seriál)
2009 Russkij dubl (TV seriál)
2008 Dorožnyj patrul (TV seriál)
2007 Braťja (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Muškeťory Jekatěriny (TV seriál)
Opera: Chroniki ubojnogo otděla (TV seriál)
Stervjatnik (S03E15)
2006 Žizň i směrť Ljoňki Pantělejeva (TV seriál)
2002 Agentstvo "Zolotaja pulja" (TV seriál)
2001 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Izgoj (S04E19)
Lobovaja ataka. Časť 2 (S04E07)
Lobovaja ataka. Časť 1 (S04E06)
2000 Banditskij Pětěrburg (TV seriál)
Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Trup iz zooparka (S03E05)
1997 Ulicy razbitych fonarej (TV seriál)
Petěrburgskij prezent (S01E18)
1996 Jermak (TV seriál)
1993 Koň bělyj (TV seriál)
1981 20-e děkabrja (TV seriál)
1975 Strogovy (TV seriál)
1974 Sloužím revoluci (TV seriál)

Dokumentární

2005 Sjostry

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky