foto

Burt Brinckerhoff

  • nar. 25.10.1936 (82 let)
    Pittsburgh, Pennsylvania, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1993 Whole Shebang, The (TV film)
1991 Avenue Z Afternoon (TV film)
Clara (TV film)
Kriminálnice (TV film)
1990 Girl of the Limberlost, A (TV film)
1989 It Nearly Wasn't Christmas (TV film)
1987 Frankenstein (TV film)
1983 Just a Little More Love (TV film)
1981 Born to Be Sold (TV film)
Joe Dancer: Opičí mise (TV film)
1980 Brave New World (TV film)
Day the Women Got Even, The (TV film)
Mother and Daughter: The Loving War (TV film)
1979 Can You Hear the Laughter? The Story of Freddie Prinze (TV film)
Cracker Factory, The (TV film)
1978 Acapulco Gold
Stubby Pringle's Christmas (TV film)
1976 Dogs
Two Brothers (TV film)
1975 How to Succeed in Business Without Really Trying (TV film)
1974 Come Die with Me
1973 Invasion of Carol Enders, The (TV film)
Special Act of Love, A (TV film)
Steambath (TV film)

TV seriály

1999 Safe Harbor (TV seriál)
1996 Promised Land (TV seriál)
Sedmé nebe (TV seriál)
1995 Deadly Games (TV seriál)
Univerzitní nemocnice (TV seriál)
1994 Dotek anděla (TV seriál)
Mahárádžova dcera (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
Moon Over Miami (TV seriál)
Strážce moře (TV seriál)
1992 Lidé z oddělení vražd (TV seriál)
1990 Beverly Hills 90210 (TV seriál)
1989 Alf (TV seriál)
Zásah v pravou chvíli (S03E13)
1988 Alf (TV seriál)
Samota tíží (S03E11)
Staré dobré časy (S03E10)
Tajnosti (S03E06)
další epizody (8)
1987 Good Morning, Miss Bliss (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Alfovy výjimečné Vánoce: část 2. (S02E13)
Alfovy výjimečné Vánoce: část 1. (S02E12)
Kandidáti (S02E11)
další epizody (7)
1986 Matlock (TV seriál)
The Wizard (TV seriál)
1985 Growing Pains (TV seriál)
Misfits of Science (TV seriál)
Měsíční svit (TV seriál)
1984 1st & Ten (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Steambath (TV seriál)
1982 9 to 5 (TV seriál)
Remington Steele (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1980 Magnum (TV seriál)
1979 Hart a Hartová (TV seriál)
1978 Another Day (TV seriál)
1976 Visions (TV seriál)
1975 Baretta (TV seriál)
1974 That's My Mama (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1996 Zločin století (TV film)
1965 Největší příběh všech dob
1964 Abe Lincoln in Illinois (TV film)
1962 Devil's Children, The
John Brown's Body (TV film)
1958 The Goddess

TV seriály

1987 Alf (TV seriál)
Noční vlak (S02E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace