foto

Stuart Bunce

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 (Past Present Future) Imperfect
Spartakus (TV film)
2003 Evangelium podle Jana
Případy inspektora Lynleyho: S nepřítelem v zádech (TV film)
2000 Červený Bedrník: Nuda (TV film)
1999 Amante perduto, L'
Všichni královi vojáci (TV film)
Červený Bedrník: Královské výkupné (TV film)
1998 Biblické příběhy: Jeremiáš (TV film)
Queen's Park Story (TV film)
1997 Za přední linií
1995 První rytíř
1994 Otčina (TV film)

TV seriály

2012 Ripper Street (TV seriál)
The King Came Calling (S01E03)
2005 Egypt (TV seriál)
Záhada Rosettské desky (E05)
2003 P.O.W. (TV seriál)
Vraždy v Midsomeru (TV seriál)
Smrt a sny (S06E02)
2002 Porota (TV seriál)
1999 Červený Bedrník (TV seriál)

Dokumentární

2006 Norimberk: Nacisté před tribunálem (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace