foto

Juan Luis Buñuel

  • nar. 9.11.1934
    Paříž, Francie
  • zem. 6.12.2017 (83 let)
    Paříž, Francie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Režijní filmografie

Filmy

1996 Barrage sur l'Orénoque (TV film)
1986 Libertin de qualité (TV film)
Rebelión de los colgados, La
Tropique du crabe (TV film)
1984 Aveugle que veux-tu? (TV film)
1981 Brus, Les (TV film)
Šachový hráč (TV film)
1980 Jugador de ajedrez, El
1975 Leonor
1974 La femme aux bottes rouges
1973 Au rendez-vous de la mort joyeuse

TV seriály

1992 Fantômes en héritage (TV seriál)
1988 Haute tension (TV seriál)
Modrá krev (TV seriál)
1986 Růžová knihovna (TV seriál)
1985 Intrigues (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
Aveugle, que veux-tu? (E02)
1983 L'homme de la nuit (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)
1980 Fantômas (TV seriál)
1977 Héritiers, Les (TV seriál)

Dokumentární

1990 Guanajuato, una leyenda
1966 Calanda

Scenáristická filmografie

Filmy

1975 Leonor
1974 La femme aux bottes rouges
1973 Au rendez-vous de la mort joyeuse

TV seriály

1988 Haute tension (TV seriál)
1984 Série noire (TV seriál)
1982 De bien étranges affaires (TV seriál)

Dokumentární

1997 Les paradoxes de Buñuel
1990 Guanajuato, una leyenda
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace