foto

William Allen Young

  • nar. 24.1.1954 (65 let)
    Washington, District of Columbia, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Láska s vůní sušenek (TV film)
2011 Můj táta Rocker (TV film)
2009 District 9
2008 Přepadení z hlubin (TV film)
2007 Osudný flirt (TV film)
2006 Expert na vraždu (TV film)
2005 Detektiv (TV film)
Fielderova volba (TV film)
2003 Fear X
1995 Fast Company (TV film)
Tajná služba (TV film)
1994 Drop Squad
Téměř mrtví
1993 Stopy Laury (TV film)
1992 Druhá šance
Špioni, lži a alibi
1991 Lies Before Kisses (TV film)
1990 Without Her Consent (TV film)
1989 Kriminál
The Women of Brewster Place (TV film)
1986 Johnnie Mae Gibson: FBI (TV film)
Outrage! (TV film)
Wisdom
1985 Zubaté ostří
1984 Příběh vojáka
Victims for Victims: The Theresa Saldana Story (TV film)
1983 Den poté (TV film)
Women of San Quentin (TV film)
1979 Freedom Road (TV film)

TV seriály

2018 Code Black (TV seriál)
As Night Comes and I’m Breathing (S03E12)
One of Our Own (S03E11)
Change of Heart (S03E10)
další epizody (10)
2017 Code Black (TV seriál)
Fallen Angels (S02E16)
The Devil's Workshop (S02E15)
Vertigo (S02E14)
další epizody (5)
2016 Code Black (TV seriál)
Exodus (S02E11)
Ave Maria (S02E10)
Sleight of Hand (S02E09)
další epizody (16)
Takoví normální Američané (TV seriál) - a.z.
The Day After (S04E09) - a.z.
2015 Code Black (TV seriál)
Black Tag (S01E11)
Cardiac Support (S01E10)
The Son Rises (S01E09)
další epizody (11)
2014 Madam Secretary (TV seriál)
2010 Detroit 1-8-7 (TV seriál)
Home Invasion/Drive-By (E09)
Hodně štěstí, Charlie (TV seriál)
Castle na zabití (TV seriál)
Anatomie jedné vraždy (S03E05)
2009 Médium (TV seriál)
You Give Me Fever (S06E10)
Námořní vyšetřovací služba (TV seriál)
Vždy věrný (S06E24)
2008 Mentalista (TV seriál)
2007 Božská mrcha (TV seriál)
2006 The Game (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
Smrt ve veřejném zájmu (S05E05)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Stoupat jako dým (S06E16)
Vlkodlaci (S06E11)
2005 První prezidentka (TV seriál)
Kriminálka Miami (TV seriál)
V podezření (S04E06)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Tajnosti a mouchy (S06E06)
2004 Kriminálka Miami (TV seriál)
Po pádu (S03E10)
JAG (TV seriál)
Obnova řízení (S10E03)
2001 V tajných službách (TV seriál)
2000 Policejní okrsek (TV seriál)
Soul Food (TV seriál)
1999 The Parkers (TV seriál)
1998 Možná už zítra (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)
1995 Babylon 5 (TV seriál)
Honička temnými místy (S02E08)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
Life Support (S01E15)
1994 Babylon 5 (TV seriál)
Válka telepatů (S01E07)
Pod ochranným dohledem (TV seriál)
Sister, Sister (TV seriál)
Sweet Justice (TV seriál)
1993 Dave's World (TV seriál)
Diagnóza vražda (TV seriál)
South of Sunset (TV seriál)
The Sinbad Show (TV seriál)
Kutil Tim (TV seriál)
Arrivederci, Binforde (S03E05)
1992 Love & War (TV seriál)
Odpadlík (TV seriál)
1991 Sisters (TV seriál)
1990 Cop Rock (TV seriál)
The Outsiders (TV seriál)
1989 Případy otce Dowlinga (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1987 Mariah (TV seriál)
Četa v akci (TV seriál)
1986 Amen (TV seriál)
Blacke's Magic (TV seriál)
Hříchy (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1985 227 (TV seriál)
Pásmo soumraku (TV seriál)
The Atlanta Child Murders (TV seriál)
1984 CBS Schoolbreak Special (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
1982 Fame (TV seriál)
1981 Cagneyová a Laceyová (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1963 General Hospital (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1999 The Parkers (TV seriál)
1996 Moesha (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace