foto

Martin Stührk

  • nar. 28.4.1990 (30 let)
    Mnichov, Bayern, Západní Německo

Herecká filmografie

Filmy

2011 Pilgerfahrt nach Padua (TV film)
2010 Rosannas Tochter (TV film)
2006 Loupežník Hotzenplotz
Všichni nebyli vrazi (TV film)
2005 Spacák pro dva (TV film)
2003 Desáté léto
2002 Správný chlap pro mou mámu (TV film)

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Doktor z hor: Nové příběhy (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
2003 Kommissarin Lucas (TV seriál)

Galerie (33)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky