foto

Kevin Chapman

  • nar. 29.7.1962 (57 let)
    Boston, Massachusetts, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 The Outlaw Johnny Black
2018 City of Lies
Saint Judy
Slender Man
2016 Stevie D
Šprti na tahu
2015 Exeter
2014 Prohnilá země
2011 Nájemní zabijáci
Street Kings 2: Město aut
2010 Madso's War (TV film)
Nezastavitelný
2009 Lonely Street
Černej Dynamit
2008 Jarní úklid s.r.o.
2006 Neznámý
Podsvětí
2005 Děsivý omyl
Maximální limit
2004 Okrsek 49
Pokrevní msta
V dobré společnosti
2003 21 gramů
Tajemná řeka
2002 Alma Mater
2001 Co horšího se může stát?
Kokain
Soukromé lži (TV film)
V ložnici
1999 Pokrevní bratři
Pravidla moštárny
Právo silnějšího
Sporting Dog
1998 Gang
Pravidla špinavé hry (TV film)

TV seriály

2019 Město na kopci (TV seriál)
Mayor Curley and the Last Hurrah (S01E10)
It's Hard to Be a Saint in the City (S01E06)
From Injustice Came the Way to Describe Justice (S01E05)
další epizody (7)
Sneaky Pete (TV seriál)
The Invisible Man (S03E05)
The Vermont Victim & The Bakersfield Hustle (S03E04)
The Stamford Trust Fall (S03E03)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
Protest (S09E11)
2018 Sneaky Pete (TV seriál)
The Tower (S02E05)
Inside Out (S02E02)
The Sinister Hotel Room Mystery (S02E01)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Výpadek signálu (E04)
Úplný reset (E01)
Sneaky Pete (TV seriál)
Coyote Is Always Hungry (S01E06)
The Fury (S01E04)
Mr. Success (S01E03)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Heslo (S05E12)
Paralela (S05E11)
další epizody (11)
2015 Survivor's Remorse (TV seriál)
Homebound (S02E04)
Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Neznámá země (S04E20)
další epizody (12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
další epizody (18)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Samaritán (S03E11)
Tanec s ďáblem (S03E10)
Na křižovatce (S03E09)
další epizody (19)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Bezpečnostní schránka (S02E10)
Zapomenutý notebook (S02E09)
Dokud nás smrt nerozdělí (S02E08)
další epizody (20)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Policistka na odstřel (S01E09)
Nepřítel (S01E08)
další epizody (8)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
2010 Sestra Hawthornová (TV seriál)
Hidden Truths (S02E07)
Road Narrows (S02E03)
Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Beantown Bailout Job (S02E01)
Zachraň mě (TV seriál)
Initiation (S05E15)
Wheels (S05E14)
Torch (S05E13)
další epizody (7)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Lunapark (S01E03)
Bratrství (TV seriál)
Birnam Wood Comes to Dunsinane (S03E08)
All the Interim Is Like a Phantasma (S03E07)
The Chimes at Midnight (S03E06)
další epizody (8)
2007 Bratrství (TV seriál)
Things Have Changed 1:7-8 (S02E10)
Call Letter Blues 1:2-6 (S02E09)
Shelter from the Storm 1:1-2 (S02E08)
další epizody (10)
2006 Bratrství (TV seriál)
Matthew 22:10 (S01E11)
Vivekchaudamani: 51 (S01E10)
Ecclesiastes 7:2 (S01E09)
další epizody (11)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Poučné lekce (S02E10)
2005 Kauzy z Bostonu (TV seriál)
Mučené duše (S01E15)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zbloudilá střela (S03E13)
2002 24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)
2001 Advokáti (TV seriál)
Home of the Brave (S05E19)

Dokumentární

2007 Journey Into the Unknown

Host

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)