foto

Kevin Chapman

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 City of Lies
Slender Man
2016 Stevie D
Šprti na tahu
2015 Exeter
2014 Prohnilá země
2011 Nájemní zabijáci
Street Kings 2: Město aut
2010 Madso's War (TV film)
Nezastavitelný
2009 Lonely Street
Černej Dynamit
2008 Jarní úklid s.r.o.
2006 Neznámý
Podsvětí
2005 Děsivý omyl
Maximální limit
2004 Okrsek 49
Pokrevní msta
V dobré společnosti
2003 21 gramů
Tajemná řeka
2002 Alma Mater
2001 Co horšího se může stát?
Kokain
Soukromé lži (TV film)
V ložnici
1999 Pokrevní bratři
Pravidla moštárny
Právo silnějšího
Sporting Dog
1998 Gang
Pravidla špinavé hry (TV film)

TV seriály

2018 Sneaky Pete (TV seriál)
The Tower (S02E05)
Inside Out (S02E02)
The Sinister Hotel Room Mystery (S02E01)
2017 13. okrsek (TV seriál)
Výpadek signálu (E04)
Úplný reset (E01)
Sneaky Pete (TV seriál)
Coyote Is Always Hungry (S01E06)
The Fury (S01E04)
Mr. Success (S01E03)
2016 Lovci zločinců (TV seriál)
Na nule (S05E13)
Heslo (S05E12)
Paralela (S05E11)
další epizody (11)
2015 Lovci zločinců (TV seriál)
JAHVE (S04E22)
Ústav (S04E21)
Neznámá země (S04E20)
další epizody (12)
2014 Lovci zločinců (TV seriál)
Studená válka (S04E10)
Lepší známý ďábel... (S04E09)
Místo původu (S04E08)
další epizody (18)
2013 Lovci zločinců (TV seriál)
Lethe (S03E11)
The Devil's Share (S03E10)
The Crossing (S03E09)
další epizody (19)
2012 Lovci zločinců (TV seriál)
Shadow Box (S02E10)
C.O.D. (S02E09)
Til Death (S02E08)
další epizody (20)
2011 Lovci zločinců (TV seriál)
Kvarteto (S01E10)
Policistka na odstřel (S01E09)
Nepřítel (S01E08)
další epizody (8)
Rizzoli & Isles: Vraždy na pitevně (TV seriál)
Ten hráč za nic nemůže (S02E05)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Rána (S07E22)
2009 Dokonalý podraz (TV seriál)
The Beantown Bailout Job (S02E01)
Ztraceni (TV seriál)
Incident - část 1 (S05E16)
Následuj vůdce (S05E15)
Odložené případy (TV seriál)
Skateborďáci (S07E02)
2008 Zákon gangu (TV seriál)
Lunapark (S01E03)
2006 Bratrství (TV seriál)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Poučné lekce (S02E10)
2003 24 hodin (TV seriál)
Day 3: 5:00 p.m.-6:00 p.m. (S03E05)
Day 3: 4:00 p.m.-5:00 p.m. (S03E04)
Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Zbloudilá střela (S03E13)
2002 24 hodin (TV seriál)
11:00 p.m.-12:00 a.m. (S01E24)

Dokumentární

2007 Journey Into the Unknown

TV pořady

2014 John Oliver: Co týden dal a vzal (TV pořad)
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace