foto

Kai Remlov

  • nar. 30.12.1946 (72 let)
    Oslo, Norsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Som du ser meg
2010 Domů na Vánoce
2008 Detektiv Varg Veum: Mrtví psi nekoušou
2007 O' Horten
Vydržet se ženou
2006 Marie a její muži
1998 Thranes metode
Weekend
1997 Livredd
1996 Vážně nevážně
1995 Hører du ikke hva jeg sier!
1990 Herman
1989 Når den ny vin blomstrer (TV film)
1971 Vzducholoď
1970 Balladen om mestertyven Ole Høiland
1963 Om Tilla
1958 Pastor Jarman kommer hjem

TV seriály

2018 Presten (TV seriál)
Episode 6 (S02E06)
Episode 1 (S02E01)
2016 Mammon (TV seriál)
Fenris (S02E05)
Ragnarok (S02E03)
Obětina (S02E01)
2009 Harry & Charles (TV seriál)
2004 Seks som oss (TV seriál)
2003 Sejer - Elskede Poona (TV seriál)
2001 Fox Grønland (TV seriál)
1998 Blodsbånd (TV seriál)
1991 Fedrelandet (TV seriál)
1982 Ta den ring (TV seriál)

Host

TV pořady

2005 Drømmen om Norge (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky