foto

Harry Cleven

  • nar. 19.8.1956 (63 let)
    Ličge, Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2016 Anděl
2014 Couvre-feu (TV film)
2011 Fille de l'autre, La (TV film)
2008 Héritières, Les (TV film)
2007 Diablesses, Les (TV film)
2005 Jedna krev
2002 I na tebe dojde (TV film)
2000 Pourquoi se marier le jour de la fin du monde?
1999 Enfants du jour, Les (TV film)
1993 Abracadabra
1990 Sirènes

TV seriály

2006 Sable noir (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

2016 Anděl
2005 Jedna krev
2000 Pourquoi se marier le jour de la fin du monde?
1993 Abracadabra
1990 Sirènes

TV seriály

2006 Sable noir (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky