foto

Mason Trueblood

  • nar. Bakersfield, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hairspray Live! (TV film)
2015 Bylo něco?
2014 1 Chance 2 Dance

TV seriály

2018 Drazí běloši (TV seriál)
Chapter VII (S02E07)
Legends of Tomorrow (TV seriál)
Wet Hot American Bummer (S04E04)
2017 Girlboss (TV seriál)
Long-Ass Pants (E07)
2015 Glee (TV seriál)
Dreams Come True (S06E13)
We Built This Glee Club (S06E11)
The Rise and Fall of Sue Sylvester (S06E10)
další epizody (6)
2012 Glee (TV seriál)
Srdce (S03E13)
Michael (S03E11)
2010 Na parket! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace