foto

Mike Colter

  • nar. 26.8.1976 (44 let)
    Columbia, South Carolina, USA

Biografie

„Bylo mi ctí hrát po boku Hilary Swank a Clinta Eastwooda. Vždy jsem je obdivoval a při natáčení se mi akorát klepala kolena.“

Rodák z Columbie, stát Jižní Carolina, se narodil 26. srpna 1976. Vyrůstal v St. Matthews a nyní žije v New Yorku. Vypracoval se na bakaláře na Univerzitě Jižní Caroliny. Studium ukončil roku 1999. Na Rutgers Univerity pak dosáhl ještě titulu MFA v herectví. Jeho bezpochyby nejvýznamnější rolí se stala postava boxera Big Willie Little ve filmu MILLION DOLLAR BABY. Mladého a ambiciózního Mikea jsme mohli zahlédnout také v seriálech PRÁVO A POŘÁDEK: POROTA, POHOTOVOST nebo THE PARKERS.

K "villon17" M

Herecká filmografie

Filmy

2020 Fatale
2019 Before You Know It
Black and Blue
Zlom
2018 Extinction
Skin/head
2017 Girls Trip
2014 America Is Still the Place
2013 The Surgeon General (TV film)
2012 Muži v černém 3
2007 A pak přišla láska
2005 Brooklynští humři
Silver Bells (TV film)
2004 Million Dollar Baby

TV seriály

2020 Evil (TV seriál)
Book 27 (S01E13)
Justice x 2 (S01E12)
Room 320 (S01E11)
2019 Evil (TV seriál)
7 Swans a Singin (S01E10)
Exorcism, Part 2 (S01E09)
2 Fathers (S01E08)
další epizody (10)
Šest pěstí (TV seriál)
Prázdnota (E08)
Mezi dvěma světy (E07)
Shledání (E06)
další epizody (8)
Dobrý boj (TV seriál)
The One with the Celebrity Divorce (S03E06)
Jessica Jones (TV seriál)
Alias všechno (S03E13)
2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 471 (S02E10)
Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Vzpomínají na tebe (S02E13)
Neštvi mě (S02E12)
Stvořitel (S02E11)
další epizody (13)
2017 Marvel's The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (8)
2016 Marvel's Luke Cage (TV seriál)
Znáš můj styl (S01E13)
Monolog chaosu (S01E12)
Teď jsi můj (S01E11)
další epizody (13)
2015 Agent X (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Usměj se (S01E13)
AKA Počkej si, sakra (S01E12)
AKA Mám depku (S01E11)
další epizody (7)
Stoupenci zla (TV seriál)
Zabít posla (S03E09)
Vlastní krev (S03E08)
Lov (S03E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Nikomu nevěř (S06E20)
Skrytí příjemci (S06E17)
Kostky jsou vrženy (S06E16)
další epizody (6)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Chránit Coven (S03E11)
Kouzelné radosti Stevie Nicksové (S03E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Sticky Content (S06E09)
Red Zone (S06E08)
další epizody (7)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Havenport (S01E13)
Prokletí (S01E12)
Vina (S01E10)
další epizody (5)
American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Runnin' With The Devil (S04E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Final Shot (S09E03)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Bridget mi zabila syna (E17)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Ponziho schéma (E15)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Waiting for the Knock (S04E05)
Trestná lavice (S03E21)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Nevydáš ani hlásku (E09)
Tak si pořídíme psa (E08)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
Dobrá manželka (TV seriál)
Obětní beránek (S02E17)
Okurková sezóna (S02E12)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hell (S10E17)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Snajpr (S06E13)
2005 Zákon a pořádek: Porota (TV seriál)
Blue Wall (E10)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)

Dokumentární

2020 Nejmenší drobečci (TV seriál) - vyp.
New Hampshire (E08) - vyp.
Washington (E07) - vyp.
Florida (E06) - vyp.
další epizody (8)

Host

TV pořady

2020 Heroes Manufactured: Creators Unleashed (TV pořad)
2019 The Kelly Clarkson Show (TV pořad)
2016 Geeking Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky