foto

Mike Colter

  • nar. 26.8.1976 (42 let)
    Columbia, South Carolina, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

„Bylo mi ctí hrát po boku Hilary Swank a Clinta Eastwooda. Vždy jsem je obdivoval a při natáčení se mi akorát klepala kolena.“

Rodák z Columbie, stát Jižní Carolina, se narodil 26. srpna 1976. Vyrůstal v St. Matthews a nyní žije v New Yorku. Vypracoval se na bakaláře na Univerzitě Jižní Caroliny. Studium ukončil roku 1999. Na Rutgers Univerity pak dosáhl ještě titulu MFA v herectví. Jeho bezpochyby nejvýznamnější rolí se stala postava boxera Big Willie Little ve filmu MILLION DOLLAR BABY. Mladého a ambiciózního Mikea jsme mohli zahlédnout také v seriálech PRÁVO A POŘÁDEK: POROTA, POHOTOVOST nebo THE PARKERS.

K "villon17" M

Herecká filmografie

Filmy

2019 Breakthrough
2018 Extinction
Skin
2017 Girls Trip
2014 America Is Still the Place
2013 The Surgeon General (TV film)
2012 Muži v černém 3
2007 A pak přišla láska
2005 Brooklynští humři
Silver Bells (TV film)
2004 Million Dollar Baby

TV seriály

2018 Dobrý boj (TV seriál)
Day 471 (S02E10)
Luke Cage (TV seriál)
They Reminisce Over You (S02E13)
Can't Front On Me (S02E12)
The Creator (S02E11)
další epizody (13)
2017 The Defenders (TV seriál)
The Defenders (E08)
Fish in the Jailhouse (E07)
Ashes, Ashes (E06)
další epizody (8)
2016 Luke Cage (TV seriál)
You Know My Steez (S01E13)
Soliloquy of Chaos (S01E12)
Now You're Mine (S01E11)
další epizody (13)
2015 Agent X (TV seriál)
Jessica Jones (TV seriál)
AKA Smile (S01E13)
AKA Take a Bloody Number (S01E12)
AKA I've Got the Blues (S01E11)
další epizody (7)
Stoupenci zla (TV seriál)
Zabít posla (S03E09)
Vlastní krev (S03E08)
Lov (S03E07)
Dobrá manželka (TV seriál)
Nikomu nevěř (S06E20)
Skrytí příjemci (S06E17)
Kostky jsou vrženy (S06E16)
další epizody (6)
2014 Halo: Soumrak (TV seriál)
American Horror Story (TV seriál)
Chránit Coven (S03E11)
Kouzelné radosti Stevie Nicksové (S03E10)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Trial (S06E10)
Sticky Content (S06E09)
Red Zone (S06E08)
další epizody (7)
2013 Stoupenci zla (TV seriál)
Havenport (S01E13)
Prokletí (S01E12)
Vina (S01E10)
další epizody (5)
American Horror Story (TV seriál)
Hlava (S03E09)
Dobrá manželka (TV seriál)
The Decision Tree (S05E10)
Runnin' With The Devil (S04E16)
Myšlenky zločince (TV seriál)
Final Shot (S09E03)
2012 Nebezpečná identita (TV seriál)
Bridget mi zabila syna (E17)
Na to, abys šel do vězení, jsi moc krásný (E16)
Ponziho schéma (E15)
další epizody (5)
Dobrá manželka (TV seriál)
Waiting for the Knock (S04E05)
Trestná lavice (S03E21)
2011 Nebezpečná identita (TV seriál)
To máš za to, že jsi mě chtěl zabít (E10)
Nevydáš ani hlásku (E09)
Tak si pořídíme psa (E08)
další epizody (10)
Spravedlnost v krvi (TV seriál)
The Blue Templar (S01E22)
Dobrá manželka (TV seriál)
Obětní beránek (S02E17)
Okurková sezóna (S02E12)
2010 Dobrá manželka (TV seriál)
Hlasová schránka (S02E08)
Smlouva s ďáblem (S01E16)
2009 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Hell (S10E17)
2007 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Snajpr (S06E13)
2002 Pohotovost (TV seriál)
Zpětný pohled (S09E10)

TV pořady

2016 Geeking Out (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace