foto

Charlie Creed-Miles

  • nar. 24.3.1972 (46 let)
    Nottingham, Anglie, Velká Británie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Romans
2016 100 Streets
Ellen (TV film)
2012 Endeavour - Pilotní díl (TV film)
2011 Divoký Bill
Shirley (TV film)
You and I
2009 Freefall (TV film)
Harry Brown
2005 What Goes Up (Must Come Down)
2004 Král Artuš
The Purifiers
2002 Dead Casual (TV film)
Lenny Blue (TV film)
2001 Jim z nádraží (TV film)
2000 Essex Boys
1999 The Last Yellow
1998 Woundings
1997 Pouze vnitrožilně
Pátý element
1995 Bad English I: Tales of a Son of a Brit
Loved Up (TV film)
The Young Poisoner's Handbook
1994 Super Grass
1993 15: The Life and Death of Philip Knight (TV film)
Punk
1991 Dej mu to
London Kills Me
1989 Words of Love (TV film)

TV seriály

2016 Ripper Street (TV seriál)
A Brittle Thread (S05E02)
Edmund Reid Did This (S04E06)
2015 The Frankenstein Chronicles (TV seriál)
Lost and Found (S01E06)
The Fortune of War (S01E04)
All the Lost Children (S01E03)
další epizody (5)
Smrt v ráji (TV seriál)
Unlike Father, Unlike Son (S04E08)
2014 Ripper Street (TV seriál)
The Beating of Her Wings (S03E02)
2013 Peaky Blinders – Gangy z Birminghamu (TV seriál)
Epizoda 6 (S01E06)
Epizoda 4 (S01E04)
Epizoda 3 (S01E03)
další epizody (4)
2012 Falcón (TV seriál)
True Love (TV seriál)
2011 Injustice (TV seriál)
Nadějné vyhlídky (TV seriál)
Epizoda 1 (E01)
2008 Criminal Justice (TV seriál)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2007 Pět dní (TV seriál)
Day Seventy Nine (S01E05)
Day Thirty Three (S01E04)
Day Twenty Eight (S01E03)
další epizody (5)
Skins (TV seriál)
Chris (S01E04)
2005 Podfukáři (TV seriál)
Gold Mine (S02E01)
2004 Slečna Marplová (TV seriál)
Vlak z Paddingtonu (S01E03)
2003 Karel II. - Moc a vášeň (TV seriál)
2002 White Teeth (TV seriál)
2000 Hříchy (TV seriál)
1995 Faith in the Future (TV seriál)
1989 Press Gang (TV seriál)
1987 Gemini Factor, The (TV seriál)

Dokumentární

2017 Proti zákonu (TV film)
1995 Glastonbury the Movie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace