foto

Martine Schrey

  • nar. 1978
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 New Love
2009 Hangtime - Kein leichtes Spiel

TV seriály

2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2008 112 - Sie retten Dein Leben (TV seriál)
Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2005 Pastewka (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace