foto

Andreas Hofer

  • nar. 19.5.1962 (57 let)
    Osnabrück, Niedersachsen, Západní Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Zahltag - Nicht mit uns!
2010 Nach Klara (studentský film)
Polizeiruf 110 - Blutiges Geld (TV film)
2009 Německo '09
2008 Přede mnou neutečeš (TV film)
2007 Korunní svědek (TV film)
2006 Elbe
2005 Die Mandantin (TV film)
2004 Schöne Witwen küssen besser (TV film)
2003 Jean Moulin, une affaire française (TV film)
2002 Baader
Lilly unter den Linden (TV film)
2001 Leo und Claire
Stan Becker - Ein Mann, ein Wort (TV film)
1999 36 hodin do smrti (TV film)
Zrada z lásky (TV film)

TV seriály

2012 Heiter bis tödlich - Fuchs und Gans (TV seriál)
2011 Kriminalista (TV seriál)
Pod tlakem (S06E01)
Kobra 11 (TV seriál)
Závod s časem (S16E04)
2009 Alisa - Jdi za svým srdcem (TV seriál)
Lasko: Pěst Boží (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2006 Na čem záleží (TV seriál)
Turečtina pro začátečníky (TV seriál)
2005 Der Staatsanwalt (TV seriál)
2004 Der Elefant - Mord verjährt nie (TV seriál)
SOKO Wismar (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Na věky věků (S08E01)
2002 Kobra 11 (TV seriál)
Dokonalá vražda (S06E13)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Benzin im Blut (TV seriál)
Kriminálka Kolín (TV seriál)
1998 Klaun (TV seriál)
Specialisté na vraždy (TV seriál)
1997 Hinter Gittern - Der Frauenknast (TV seriál)
1994 Dvojí nasazení (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)

Host

TV pořady

1999 Volle Kanne (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace