foto

Tait Fletcher

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Project Power
2019 After Ours
The Kid
Ďáblovi běžci
2018 Making a Killing
2017 14 Cameras
Jumanji: Vítejte v džungli!
Zambo Dende: Predictable night
2016 Get a Job
Ve jménu krve
2015 Jurský svět
2014 Equalizer
John Wick
The Guest
Všechny cesty vedou do hrobu
2013 2 zbraně
Konečná
Millerovi na tripu
Osamělý jezdec
Pravidla podsvětí
2012 Seal Team 6: Dopadení Usámy bin Ládina (TV film)
2011 Boj o dědictví
Noc hrůzy
2010 Jonah Hex
2008 Zločinec
2000 Přežít kriminál

TV seriály

2020 Briarpatch (TV seriál)
Terrible, Shocking Things (E03)
2019 The Mandalorian (TV seriál)
Chapter 3: The Sin (S01E03)
Chapter 1: The Bounty (S01E01)
2018 Waco (TV seriál)
Operation Showtime (E03)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Nadčlověk (S10E02)
2017 Ryan Hansen Solves Crimes on Television (TV seriál)
Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
100 (S03E04)
2016 Exprezident Graves (TV seriál)
Nothing Can Come of Nothing (S01E03)
Jean-Claude Van Johnson (TV seriál)
Pilot (E01)
Westworld (TV seriál)
Zběh (S01E03)
2015 Code Black (TV seriál)
Buen Árbol (S01E07)
Hand of God (TV seriál)
Welcome the Stranger (S01E05)
Poslední loď (TV seriál)
Střelba do vlastních řad (S02E10)
2014 Od soumraku do úsvitu (TV seriál)
Boxman (S01E09)
NCIS: Los Angeles (TV seriál)
Starý přítel (S05E15)
Věrnost (S05E13)
2013 Perníkový táta (TV seriál)
Felina (S05E16)
Žulový stát (S05E15)
Ozymandias (S05E14)
další epizody (5)
2010 Scoundrels (TV seriál)
2009 Ochrana svědků (TV seriál)
One Night Stan (S02E06)
2005 Wildfire (TV seriál)