foto

Kevin Dobson

  • nar. 18.3.1943 (74 let)
    New York City, New York, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 Netvoři z Beringova moře (TV film)
2011 Representative, The
2009 Portal
2008 Doesn't Texas Ever End
2007 April Moon
Christmas at Cadillac Jack's (TV film)
2005 Smršť nad Pacifikem
2002 He-Man and the Masters of the Universe: The Beginning (TV film)
2001 Čára za minulostí (TV film)
Haunted Heart, The (TV film)
She's No Angel (TV film)
1999 Právník
1998 Crimes of Passion: Nobody Lives Forever (TV film)
Nathan Grimm
Nobody Lives Forever (TV film)
Vánoční překvapení
1996 Voice from the Grave (TV film)
1995 Láska na ostří nože (TV film)
1993 Odsouzená (TV film)
1992 Dirty Work (TV film)
Dům tajemství a lží (TV film)
1991 Osudné přátelství (TV film)
1990 Casey's Gift: For Love of a Child (TV film)
Kojak: Vždycky je tu něco (TV film)
1989 Prachy, moc a vražda (TV film)
1984 Sladká pomsta (TV film)
1981 Celou dlouhou noc
Margin for Murder (TV film)
1980 Hardhat and Legs (TV film)
Mám tě rád, Marku (TV film)
Reunion (TV film)
1979 Transplant (TV film)
Vlak naděje (TV film)
1978 The Immigrants (TV film)
1976 Bitva o Midway
Stranded (TV film)
1972 Rookies, The (TV film)
1971 Klute

TV seriály

2012 Profesionální lháři (TV seriál)
1997 Knots Landing: Back to the Cul-de-Sac (TV seriál)
1996 Zvláštní efekty (TV seriál)
1981 Shannon (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1978 Greatest Heroes of the Bible (TV seriál)
1973 Kojak (TV seriál)
1968 One Life to Live (TV seriál)

Dokumentární

1999 Intimate Portrait: Michele Lee (TV film)
1993 Knots Landing Block Party, The (TV film)

TV pořady

1989 The Pat Sajak Show (TV pořad)
1982 Battle of the Network Stars XIII (TV pořad)
1978 Battle of the Network Stars IV (TV pořad)
1977 Battle of the Network Stars II (TV pořad)
Battle of the Network Stars III (TV pořad)
1976 Battle of the Network Stars (TV pořad)
The Alan Hamel Show (TV pořad)

Režijní filmografie

TV seriály

1979 Knots Landing (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace