foto

Allan Svensson

  • nar. 16.2.1951 (68 let)
    Stockholm, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Maria Wern - Almedalen (TV film)
Maria Wern - Gamla Synder (TV film)
Maria Wern - Skolhotet (TV film)
Maria Wern - The Dykarna (TV film)
2016 Maria Wern - Dit ingen når
Maria Wern - Smutsiga avsikter
2015 Maria Wern - De döda tiger (TV film)
Maria Wern - Min lycka är din (TV film)
2013 Jmenuji se Emil
Maria Wern - Drömmen förde dig vilse
Maria Wern - Först när givaren är död
2012 Maria Wern - Přízrak minulosti
Výpadky proudu
2011 Maria Wern - Smrt může spát
Maria Wern - Splněné sny
Maria Wern - Ztracený chlapec
Maria Wern - Černý motýl
Svensson Svensson ...i nöd & lust
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Maria Wern - Klid je pohřben (TV film)
2008 Pokerface
2006 Göta kanal 2 - kanalkampen
Tusenbröder - Återkomsten
2004 Fragile
2000 Detektor
Hassel - Förgörarna
Hjärta av sten
Juliane
1996 Ellinors bröllop
1995 Bert - den siste oskulden
Sommaren
1992 Botgörarna (TV film)
De giriga (TV film)
Kejsarn av Portugallien (TV film)
1991 Fasadklättraren (TV film)
1989 Terrorns finger (TV film)
1987 Don Juan (TV film)
1983 Lyckans ost

TV seriály

2017 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 8 (S03E08)
Episode 7 (S03E07)
Episode 6 (S03E06)
další epizody (7)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S04E03)
Episode 2 (S04E02)
Episode 1 (S04E01)
2016 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S03E03)
Episode 2 (S03E02)
Episode 1 (S03E01)
2015 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S02E03)
Episode 2 (S02E02)
Episode 1 (S02E01)
2014 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 3 (S01E03)
2013 Fröken Frimans krig (TV seriál)
Episode 2 (S01E02)
Episode 1 (S01E01)
2011 Stockholm - Båstad (TV seriál)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 En riktig jul (TV seriál)
2005 Coachen (TV seriál)
God morgon alla barn (TV seriál)
Wallander (TV seriál)
Bröderna (S01E03)
2004 Kvinnor emellan (TV seriál)
2003 Män emellan (TV seriál)
Paragraf 9 (TV seriál)
2001 Agnes (TV seriál)
2000 Brottsvåg (TV seriál)
1996 Vänner och fiender (TV seriál)
1990 Kära farmor (TV seriál)
1986 Prästkappan (TV seriál)
1977 Soldat med brutet gevär (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

1998 Jobbet och jag (TV seriál)

Host

TV pořady

2006 Robins (TV pořad)
1992 Gomorron (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace