foto

Peter Matic

  • nar. 24.3.1937
    Wien, Wien, Rakousko
  • zem. 20.6.2019 (82 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Tatort - Wahre Lügen (TV film)
2013 Mein blindes Herz
2012 Jak změřit svět
Léto v Chorvatsku (TV film)
2011 Tatort - Ausgelöscht (TV film)
2007 Die Geschworene (TV film)
The Split Wife (studentský film)
2006 Feine Dame (TV film)
2004 Princezna ze statku (TV film)
2003 Pralinková královna (TV film)
2002 Gebirtig
2001 Blumen für Polt (TV film)
Místo činu: Smrtící setkání (TV film)
Spiel im Morgengrauen (TV film)
Zwei unter einem Dach (TV film)
2000 Kaliber Deluxe
Natascha (TV film)
1999 Stella di Mare (TV film)
Zwei Frauen, ein Mann und ein Baby (TV film)
1996 Hofrat Geiger (TV film)
1995 Spreebogen (TV film)
Tatort - Die Freundin (TV film)
Zu treuen Händen (TV film)
1994 Nicht nur der Liebe wegen (TV film)
1993 Mord danach, Ein (TV film)
1991 Bronsteins Kinder
1986 Abschiedsvorstellung (TV film)
Blitz
Geblendeter Augenblick - Anton Weberns Tod (TV film)
Wahnfried - Richard & Cosima
Wanderungen durch die Mark Brandenburg (TV film)
Was zu beweisen war (TV film)
1985 Hose, Die (TV film)
1984 Sigi, der Straßenfeger
1981 Dle svých sil a vědomí (TV film)
Kameraden (TV film)
1980 Eingriffe (TV film)
Gesucht wird... Drei Geschichten um nicht ganz ehrenwerte Herren (TV film)
1978 Beiden Freundinnen, Die (TV film)
Das Männerquartett
Tatort - Rechnung mit einer Unbekannten (TV film)
1976 I ve smrti sami
1972 Das bin ich - Wiener Schicksale aus den 30er Jahren: Österreich zwischen Demokratie und Diktatur (TV film)
1971 Die Intrigantin oder Ehe mit beschränkter Haftung (TV film)
Die heilige Johanna (TV film)
1970 Der Satyr aus der Vorstadt (TV film)
1969 Die Moritat vom Räuberhauptmann Johann Georg Grasel (TV film)
1967 Alles zum Guten (TV film)
Der rasende Reporter - Egon Erwin Kisch (TV film)
1965 3. November 1918
Leinen aus Irland (TV film)
1964 Das hab' ich von Papa gelernt
1962 Die verhängnisvolle Faschingsnacht (TV film)
1961 Höllenangst (TV film)

TV seriály

2014 BÖsterreich (TV seriál)
Dorfkaiser und Inka-Prinzessinnen (E05)
2010 Schnell ermittelt (TV seriál)
Robert Fabian (S02E02)
2001 Inspektor Trautmann (TV seriál)
Nichts ist so fein gesponnen (E02)
1996 Zámecký hotel Orth (TV seriál)
Stubbe - Von Fall zu Fall (TV seriál)
Stubbe und die andere Frau (E06)
1992 Unser Lehrer Doktor Specht (TV seriál)
1990 Abenteuer Airport (TV seriál)
1988 Justitias kleine Fische (TV seriál)
1987 Doktor z venkova (TV seriál)
1986 Die Wicherts von nebenan (TV seriál)
Liebling Kreuzberg (TV seriál)
1985 Alte Gauner (TV seriál)
Der Leihopa (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1976 Schicht in Weiß (TV seriál)
1974 Der kleine Doktor (TV seriál)
1973 Kara Ben Nemsi Effendi (TV seriál)
1971 Wenn der Vater mit dem Sohne (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Zwischen Medizin und Religion (TV film)
Österreich von oben (TV seriál) - vyp.
2013 Mýtus Karla Velikého (TV seriál)
2011 Universum: Wildes Nairobi - Wo Leoparden durch Gärten schleichen (TV film) - vyp.
2008 Ein General gegen Hitler - Wilhelm Zehner (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
Mississippi - ol' man river - vyp.
1998 Fotoamatér
1987 Universum (TV seriál) - vyp.

Divadelní záznam

2012 Ariadne auf Naxos (divadelní záznam)
1971 Ubu (divadelní záznam)
1970 Messerköpfe (divadelní záznam)
1968 Celimar (divadelní záznam)

Host

TV pořady

2013 Stöckl (TV pořad)
2010 Erlesen (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky