foto

Tobias Kay

  • nar. 1971
    Hamburk, Hamburg, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Goliath 96
2016 Dora Heldt – Wind aus West mit starken Böen (TV film)
Milla: The Movie
2011 Der Mann auf dem Baum (TV film)
Extinction - The G.M.O. Chronicles
2008 Die Weisheit der Wolken (TV film)
2007 Mikrofan

TV seriály

2019 Marie fängt Feuer (TV seriál)
Den Mutigen gehört die Welt (E10)
2018 SOKO Wismar (TV seriál)
Taxi-Blues (S15E31)
2012 Vraždy na severu (TV seriál)
Smrtící léčba (S01E13)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2009 Klinik am Alex (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Rýn v plamenech (S14E08)
1997 Létající doktoři (TV seriál)
Pobřežní stráž (TV seriál)

Dokumentární

1967 Aktenzeichen XY …ungelöst (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky