foto

Francisco Medina

  • nar. 30.1.1977 (43 let)
    Rostock, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Antlitz des Bösen
2012 Případ Malorka (TV film)
2005 Monógamo sucesivo
2001 Loď snů - Mexiko (TV film)

TV seriály

2017 Fanynka (TV seriál)
2016 Vinnetou (TV seriál)
2015 Sitiados (TV seriál)
2013 Dark Secrets (TV seriál)
Kobra 11 (TV seriál)
Chůva k pohledání (S17E12)
2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2014 Das Tor zur Welt

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky