foto

Francisco Medina

  • nar. 30.1.1977 (41 let)
    Rostock, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Antlitz des Bösen
2013 Kobra 11 - Chůva k pohledání (TV film)
2012 Případ Malorka (TV film)
2005 Monógamo sucesivo
2001 Loď snů - Mexiko (TV film)

TV seriály

2017 La Fan (TV seriál)
2016 Vinnetou (TV seriál)
2015 Sitiados (TV seriál)
2013 Dark Secrets (TV seriál)
2009 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2006 Angie (TV seriál)
Na čem záleží (TV seriál)
2002 Berlín, Berlín (TV seriál)
Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
1993 Immer wieder Sonntag (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace