foto

Andreas Hoppe

  • nar. 1.6.1960 (58 let)
    Berlín, Berlin, Německo
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Endlich Witwer (TV film)
Tatort - Kopper (TV film)
2017 Lucky Loser - Ein Sommer in der Bredouille
Tatort – Babbeldasch (TV film)
2016 Tatort - Du gehörst mir (TV film)
2015 Kommissar Marthaler - Engel des Todes (TV film)
Tatort - Die Sonne stirbt wie ein Tier (TV film)
Tatort - Roomservice (TV film)
Tatort – LU (TV film)
2014 Tatort - Blackout (TV film)
Tatort - Zirkuskind
2013 Der Vollgasmann (TV film)
Tatort - Freunde bis in den Tod (TV film)
Tatort - Kaltblütig (TV film)
2012 Tatort - Der Wald steht schwarz und schweiget (TV film)
Tatort - Tödliche Häppchen (TV film)
2011 Tatort - Im Abseits (TV film)
Tatort - Tod einer Lehrerin (TV film)
Tatort - Tödliche Ermittlungen (TV film)
2010 Tatort - Der Schrei (TV film)
Tatort - Hauch des Todes (TV film)
Tatort - Tod auf dem Rhein (TV film)
Transit - Am Ende der Straße
Černý les
2009 Richterin ohne Robe (TV film)
Tatort - Kassensturz (TV film)
Tatort - Tödlicher Einsatz (TV film)
Tatort - Vermisst (TV film)
Čas zúčtování (TV film)
2008 Tatort - Der glückliche Tod (TV film)
Tatort - Schatten der Angst (TV film)
2007 Blöde Mütze!
Tatort - Die dunkle Seite
Tatort - Fettkiller (TV film)
Tatort - Roter Tod (TV film)
Tatort - Sterben für die Erben (TV film)
2006 Esperanza
Pik a Amadeus (TV film)
Tatort - Der Lippenstiftmörder (TV film)
Tatort - Nachtwanderer (TV film)
Tatort - Revanche (TV film)
Tatort - Unter Kontrolle (TV film)
2005 Tatort - Am Abgrund (TV film)
Tatort - Letzte Zweifel (TV film)
Tatort - Ohne Beweise (TV film)
2004 Big Ben - Sladké pokušení (TV film)
Tatort - Abgezockt (TV film)
Tatort - Gefährliches Schweigen (TV film)
Tatort - Große Liebe (TV film)
2003 Hilfe, ich bin Millionär (TV film)
Tatort - Leyla (TV film)
Tatort - Romeo und Julia (TV film)
Tatort - Schöner Sterben (TV film)
2002 Tatort - Flashback (TV film)
Tatort - Schrott und Totschlag (TV film)
2001 Das Glück sitzt auf dem Dach (TV film)
Ein Zwilling zuviel (TV film)
Místo činu - Volným pádem (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Dobří přátelé (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Záchvat násilí (TV film)
Tatort - Der Präsident (TV film)
Tatort - Fette Krieger (TV film)
Wie Feuer und Flamme
2000 Alaska.de
Kanak Attack
Místo činu: Ludwigshafen - Chladnokrevně (TV film)
Straßen von Berlin - Kopfjäger, Die (TV film)
Tatort - Der schwarze Ritter (TV film)
1999 Tatort - Kriegsspuren (TV film)
Tatort - Mordfieber (TV film)
Tatort - Offene Rechnung (TV film)
1998 Annino prokletí (TV film)
Hledání Jantarové komnaty
Místo činu: Ludwigshafen - Andělíček letí (TV film)
Polizeiruf 110 - Live in den Tod (TV film)
Sieben Monde
Tatort - Jagdfieber (TV film)
1997 Heiß und kalt (TV film)
K
Tatort - Nahkampf (TV film)
Tatort - Tod im All (TV film)
1996 Ein starkes Team - Eins zu Eins (TV film)
Místo činu: Ludwigshafen - Vražda v pitevně (TV film)
Sperling und das Loch in der Wand (TV film)
Tresko - Im Visier der Drogenmafia (TV film)
1994 Burning Life
1991 Schwarz Rot Gold - Stoff (TV film)
1989 Saint: Wrong Number, The (TV film)

TV seriály

2014 Blockbustaz (TV seriál)
Schmidt - Chaos auf Rezept (TV seriál)
2013 Hammer & Sichl (TV seriál)
In Your Dreams - Sommer deines Lebens (TV seriál)
2009 Den trifidů (TV seriál)
Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2004 SOKO Wismar (TV seriál)
2003 Speciální tým Kolín (TV seriál)
2001 Zvláštní jednotka, Lipsko (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1997 Pobřežní stráž (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
Sperling (TV seriál)
Zámecký hotel Orth (TV seriál)
1995 Notaufnahme (TV seriál)
1994 Ein starkes Team (TV seriál)
Ve jménu zákona (TV seriál)
Zwei alte Hasen (TV seriál)
1992 Wolffův revír (TV seriál)
1986 Großstadtrevier (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1984 Der Fahnder (TV seriál)
1982 Schwarz Rot Gold (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)
1971 Volejte policii 110 (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

TV pořady

2012 Gefragt - Gejagt (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1981 Löwenzahn (TV pořad)
1979 NDR Talk Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace