foto

Noémi Matsutani

  • nar. 19.12.1975 (43 let)
    Satu Mare, Rumunsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Srdeční záležitost (TV film)
2013 Der Vollgasmann (TV film)
2009 Faktor 8 - Smrtící virus (TV film)
Místo činu: Stuttgart - Vražedné utajení (TV film)
2005 Králiček Felix
Reblaus (TV film)
2003 Hlasy minulosti (TV film)
Nikos

TV seriály

2009 Kriminálka Stuttgart (TV seriál)
2008 Die 25. Stunde (TV seriál)
2006 LadyLand (TV seriál)
2005 Sladká Laura (TV seriál)
2002 Poldové z Rosenheimu (TV seriál)
Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Ahoj, Robbie! (TV seriál)
1978 SOKO München (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky