foto

Gen Seto

  • nar. 21.9.1955 (63 let)
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Burg Schreckenstein II - Küssen (nicht) verboten
Herrgott für Anfänger (TV film)
Kobra 11 - Hackerka (TV film)
2015 Argo 2
Schmidts Katze
2013 Der Vollgasmann (TV film)
Nejvyšší nabídka
Zweisitzrakete
2012 Massala
Odkaz hříšnice (TV film)
Sushi in Suhl
Trau niemals deiner Frau (TV film)
2011 The Evidence
Wie man leben soll
2009 Schottentor
2007 Ich Chef du nix (TV film)
2005 Bose: Zapomenutý hrdina
Oktoberfest
2003 Dinner for Two (TV film)
2001 Komando v sukních
Černá vdova
1998 Fröhliche Chaoten (TV film)
In Heaven
Joint Venture
1995 Geschäfte (TV film)
Lisa a šavlozubí tygři

TV seriály

2016 Marco Polo (TV seriál)
The Fellowship (S02E10)
2015 Orden (TV seriál)
2010 Protiúder (TV seriál)
2007 Dahoam is Dahoam (TV seriál)
2005 Der Winzerkönig (TV seriál)
Pastewka (TV seriál)
Soko Vídeň (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1999 Julia - Eine ungewöhnliche Frau (TV seriál)
1993 Tom Turbo Detektivclub (TV seriál)

Dokumentární

2017 Universum History: Unser Österreich: Steiermark - Verbunden über alle Grenzen (TV film)
2016 Mars (TV seriál)
Crossroads (S01E06)

TV pořady

2007 Wir sind Kaiser (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace