foto

David Škoda

Biografie

David Škoda se narodil v roce 1992. Videotvorbě a filmům se věnuje již od základní školy, vystudoval obor kamera na Filmové akademii Miroslava Ondřička v Písku. Momentálně pracuje jako kameraman na hudebních klipech, reklamních spotech a pořadech. Dále jako kamerový asistent na českých i zahraničních filmech.

David.Skoda

Kameramanská filmografie

Filmy

2016 Herec (studentský film)
2015 Každou vteřinu (studentský film)
2014 B + F (studentský film)

Dokumentární

2017 Patrola (TV seriál)
Epizoda 12 (E12)
Epizoda 8 (E08)
2015 Nad námi

TV pořady

2016 Luxus na talíři (TV pořad)
2015 Infobaden News (TV pořad)
2014 Jídlo, s.r.o. (TV pořad)

Herecká filmografie

Filmy

2015 Aj van tů bí jůťubr (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky