foto

Joseph M'Barek

  • nar. 28.5.1986 (33 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2008 Náš vůdce
Starověká šifra zkázy (TV film)
2007 Armádní akademie
2006 Auf ewig und einen Tag (TV film)
2005 Grenzverkehr
2004 Letní bouře
2003 Mein erster Freund, Mutter und ich (TV film)
1999 Morgen gehört der Himmel dir (TV film)
1997 Die Apothekerin

TV seriály

2010 Vteřiny před vraždou (TV seriál)
2006 Stolberg (TV seriál)
1994 Frauenarzt Dr. Markus Merthin (TV seriál)
1981 Případ pro dva (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2010 Kracht (studentský film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky