foto

Andrej Gradov

  • nar. 29.1.1954 (66 let)
    Moskva, Rusko, Sovětský svaz

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2001 Udar Lotosa
1999 Zigzag
1993 ...Az vozdam
Kumparsita
Strasti po Anželike
1992 Idealnaja para
1990 Vozmi meňa s soboj (TV film)
1989 Prjamaja transljacija
1988 Presledovanije
Primorskij bulvar (TV film)
1987 Děvuški iz 'Sogdiany'
Osamělý hlas člověka
1986 Približenije k buduščemu
1985 Vina lejtenanta Nekrasova
1983 Probužděnije
1982 Najti i obezvrediť
Popravu nelze vykonat
1981 Běregitě ženščin! (TV film)
1980 Sněhová vločka
1978 Golubye molnyi
Pozdnyaya yagoda
1977 Poběg iz ťurmy

TV seriály

2017 Dinozavr (TV seriál)
Ikra (TV seriál)
Po tu storonu smerti (TV seriál)
2010 Putějcy (TV seriál)
Slučajnaja vstreča (S02E14)
2009 Dikij (TV seriál)
Suchari iz Amstěrdama (S01E02)
2008 Jesli u Vas nětu ťoti (TV seriál)
2007 Advokat (TV seriál)
Ljubovnik (S04E03)
2006 Psevdonim "Albaněc" (TV seriál)
Sčasťje po receptu (TV seriál)
Ženskije istorii (TV seriál)
2004 Undina 2. Na grebně volny (TV seriál)
2003 Undina (TV seriál)
Syščiki (TV seriál)
Vspyška (S02E02)
2001 Marš Tureckogo (TV seriál)
Sekretnaja sotrudnica (S02E01)
1984 Gosťa iz buduščego (TV seriál)
1979 Místo akce neměnit! (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky