foto

Christophe Honoré

  • nar. 10.4.1970 (47 let)
    Carhaix, Francie
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Scenáristická filmografie

Herecká filmografie

Dokumentární

2008 Byl jednou jeden film: Paraplíčka ze Cherbourgu (TV film)
40 x 15
2005 L'hebdo cinéma (TV seriál)
2003 Il était une fois... (TV seriál)
2002 Un jour dans la vie du cinéma français (TV film)

TV pořady

1997 Metropolis (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace