foto

Nina Conti

  • nar. 1974
    Londýn, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Nominace na Oscara
2001 Zulu 9
1999 Colour of Funny, The

TV seriály

2013 Family Tree (TV seriál)
2009 Just for Laughs (TV seriál)
2007 Comedy Cuts (TV seriál)
Golf War, The (TV seriál)
2006 Blunder (TV seriál)
2005 Bromwell High (TV seriál)
2003 Single (TV seriál)
2002 Black Books (TV seriál)
Pan umělec (S02E01)
1999 Holby City (TV seriál)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2009 Just for Laughs (TV seriál)

Dokumentární

2012 Her Master's Voice

Režijní filmografie

Dokumentární

2012 Her Master's Voice

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky