foto

Oleg Voljando

  • nar. 6.8.1963 (56 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2018 Něsokrušimyj
2015 Ovečka Dolli byla zlaja i rano umerla
2013 Cel vižu
2011 Asja
2008 Tarif Novogodnij
2007 Kuka

TV seriály

2016 Margarita Nazarova (TV seriál)
2015 Iděalnaja žertva (TV seriál)
Sonata dlja Very (TV seriál)
2014 Dobroje imja (TV seriál)
Slava (TV seriál)
2013 Berega mojej mečty (TV seriál)
Dělta (TV seriál)
Torgovyj centr (TV seriál)
Šaman (TV seriál)
Advokat (S02E16)
Proščaj, oružije (S02E15)
Dělo česti (S02E14)
další epizody (6)
2012 Inspektor Kuper (TV seriál)
Moja bolšaja semja (TV seriál)
Petrovič (TV seriál)
Sobačja rabota (TV seriál)
Ubiť Drozda (TV seriál)
Učitěl v zakoně. Vozvraščenije (TV seriál)
2011 Ja těbja nikogda ně zabudu (TV seriál)
Žena generala (TV seriál)
2010 Vera, Naděžda, Ljubov (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky