foto

John Hoon

  • nar. 20.1.1980 (39 let)
    Čindžu, provincie Jižní Kjongsang, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Pacific Rim: Povstání
2015 Emperor Holidays
2014 Deulgaedeul
2011 Kyeoljeongjeok hanbang
2009 Kapye seoul
2004 DMZ, bimujang jidae

TV seriály

2017 Saekdaleun namnyeo (TV seriál)
2016 Dasi sijaghae (TV seriál)
Wǔ Shén Zhào Zǐlóng (TV seriál)
2015 Cheotsarang boolbyeoneui beobchik (TV seriál)
Manyeoeui seong (TV seriál)
Misingkoria (TV seriál)
Simyashikdang (TV seriál)
2013 Geunyeoui sinhwa (TV seriál)
2012 Babo eomma (TV seriál)
2011 Romaenseuka pilyohae (TV seriál)
2008 Lian Ai Bing Fa (TV seriál)
2007 Manyeo Yu-hee (TV seriál)
Manyeoyooheui (TV seriál)
2006 Goong (TV seriál)
2002 Orenji (TV seriál)

Host

TV pořady

2013 더 지니어스 (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace