foto

Alf Kjellin

  • nar. 28.2.1920
    Lund, Malmöhus län, Švédsko
  • zem. 5.4.1988 (68 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

1980 Život, svoboda a pronásledování na Planetě opic (TV film)
1973 The Girls of Huntington House (TV film)
1971 Deadly Dream (TV film)
1970 The McMasters
1969 Midas Run
1962 Siska - en kvinnobild
1961 Lustgården
1959 Bara en kypare
Det svänger på slottet
1957 Möten i skymningen
Sjutton år
1955 Flickan i regnet

TV seriály

1985 Scarecrow and Mrs. King (TV seriál)
Car Wars (S02E18)
1984 Finder of Lost Loves (TV seriál)
1983 Hotel (TV seriál)
Whiz Kids (TV seriál)
1982 Cassie & Co. (TV seriál)
1981 Dynastie (TV seriál)
1979 Paris (TV seriál)
Trapper John, M.D. (TV seriál)
How the West Was Won (TV seriál)
The Innocent (S03E04)
1978 David Cassidy - Man Undercover (TV seriál)
The Paper Chase (TV seriál)
1977 Code R (TV seriál)
Eight Is Enough (TV seriál)
Fantastická cesta (TV seriál)
1976 Family (TV seriál)
Gibbsville (TV seriál)
1975 Family Holvak, The (TV seriál)
Joe Forrester (TV seriál)
Switch (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Computer Killer (S07E15)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
Town Party-Country Party (S01E08)
Planet of the Apes (TV seriál)
The Interrogation (E10)
Police Woman (TV seriál)
The Six Million Dollar Man (TV seriál)
Eyewitness to Murder (S01E07)
Columbo (TV seriál)
Obrácený negativ (S04E02)
Dobrá pověst nadevše (S03E06)
1973 Barnaby Jones (TV seriál)
Kriminální oddělení (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
Flash of Color, Flash of Death (S06E09)
One Big Happy Family (S06E04)
Jury of One (S05E24)
1972 The Sixth Sense (TV seriál)
Hawaii Five-O (TV seriál)
You Don't Have to Kill to Get Rich - But It Helps (S05E03)
Goodnight Baby, Time to Die (S04E21)
Bait Once, Bait Twice (S04E15)
1971 Cade's County (TV seriál)
Cannon (TV seriál)
The Waltons (TV seriál)
1969 The Bold Ones: The New Doctors (TV seriál)
1968 Mission: Impossible (TV seriál)
The Condemned (S02E19)
A Game of Chess (S02E17)
1967 Dundee and the Culhane (TV seriál)
Ironside (TV seriál)
Mannix (TV seriál)
Mission: Impossible (TV seriál)
The Bank (S02E04)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Deadly Quest Affair (S04E08)
The 'J' for Judas Affair (S04E03)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Indian Affairs Affair (S02E30)
The Bat Cave Affair (S02E28)
1965 I Spy (TV seriál)
The Man from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Yukon Affair (S02E14)
The Foxes and Hounds Affair (S02E04)
The Gazebo in the Maze Affair (S01E27)
další epizody (4)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Completely Foolproof (S03E23)
Where the Woodbine Twineth (S03E13)
1964 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Isabel (S02E31)
Ten Minutes from Now (S02E26)
Night Caller (S02E15)
další epizody (4)
1963 Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Jak se zbavit ženy (S02E11)
The Cadaver (S02E08)
A Tangled Web (S01E18)
další epizody (4)
1962 The Virginian (TV seriál)
Zadáno pro Alfreda Hitchcocka (TV seriál)
Captive Audience (S01E05)
1961 Dr. Kildare (TV seriál)
Alfred Hitchcock uvádí (TV seriál)
Coming Home (S06E35)
1959 Bonanza (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky