foto

Philippe Laïk

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2007 Voyageur de la Toussaint, Le (TV film)
2000 Deux frères (TV film)
1981 Un temps ailleurs (TV film)
1980 Louis et Réjane (TV film)
1973 Provinciale, La (TV film)

TV seriály

1991 Nestor Burma (TV seriál)
1972 Plain-chant (TV seriál)
1967 Vyšetřovaní komisaře Maigreta (TV seriál)

Dokumentární

1994 De Serge Gainsbourg à Gainsbarre de 1958 - 1991

Scenáristická filmografie

Filmy

2007 Voyageur de la Toussaint, Le (TV film)
1981 Un temps ailleurs (TV film)

Herecká filmografie

Filmy

1966 Echantillon, L' (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace