foto

Gyoon-sang Yoon

  • nar. 31.3.1987 (32 let)
    Čondžu, provincie Severní Čolla, Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Yeoljung gateun sori hago itne
2013 Nobeureshing

TV seriály

2017 Eulmooneui ilseung (TV seriál)
Yeokjuk : baegseongeul humchin dojeog (TV seriál)
2016 Dakteoseu (TV seriál)
2015 Neoreul saranghan shigan (TV seriál)
Yookryongi nareusha (TV seriál)
2014 Gapdongi (TV seriál)
Pinokio (TV seriál)
2012 Shineui (TV seriál)

Host

TV pořady

2017 Oppa saenggak (TV pořad)
2010 Reonning maen (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace