foto

Mi-ran Hong

  • nar. 1977
    Jižní Korea

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2017 Hwayugi (TV seriál)
2015 Maendorong ttottot (TV seriál)
2013 Joogoonui taeyang (TV seriál)
2012 Big (TV seriál)
2011 Choegoui sarang (TV seriál)
2010 Nae yeojachinguneun gumiho (TV seriál)
2009 Minami shineyo (TV seriál)
2008 Kwaedo Hong Gildong (TV seriál)
2006 Hwansangeui keopeul (TV seriál)
2005 Kwaegeolchoonhyang (TV seriál)
Mai geol (TV seriál)
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace