foto

Martin Červenka

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Dokumentární

2018 Průšvihy první republiky (TV seriál)
Filmový skandál (E06)
Silvestr v Hulvátově (E04)
Sázavská aféra (E03)
2016 Rozsudek (TV seriál)
Bunda (S02E14)
2015 Moje soukromá válka (TV seriál)
Rok pro zvíře (E11)
25 let proti (E08)
2012 Zrezivělá krása (TV seriál)
Čistírna sira Williama (S02E02)
2011 Zrezivělá krása (TV seriál)
Železo bratří Kleinů (S01E02)
2007 Ta naše povaha česká: Zbláznit se může každý (TV film)
2005 Písnička o Ondrášovi

TV pořady

1993 Ta naše povaha česká (TV pořad)

Kameramanská filmografie

Dokumentární

2009 Ta naše povaha česká: Češi v obnažení (TV film)
1989 Letokruhy
1980 Svätoplukova ríša (TV film)
1978 Povstalecké panciere (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace