foto

Isabelle Sadoyan

  • nar. 12.5.1928
    Lyon, Francie
  • zem. 10.7.2017 (89 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Le Doudou
2016 Dans la tête d'un juré (TV film)
Venkovský lékař
2015 Coup de chaud
2014 La clef des champs (TV film)
2013 Vandal
2012 Thérèse Desqueyroux
2011 Un baiser papillon
2010 Des filles en noir
Les Châtaigniers du Désert (TV film)
Les fausses confidences (TV film)
2009 L'Affaire Salengro (TV film)
2008 Didine
Elles et moi (TV film)
Letní čas
2007 Les Murs porteurs
2006 Aller-retour dans la journée (TV film)
Le Passager de l'été
2002 Aram
2001 Origine contrôlée
1999 Děti z mokřin
1998 Le Goût des fraises (TV film)
1997 Sicilia, La
1996 Osmý den
1995 Bídníci 20. století
Le Malingot (TV film)
Le petit garçon
Volavka
1994 Carences
1993 Point d'orgue (TV film)
Tři barvy: Modrá
1992 588 rue paradis
1991 Mayrig
1989 Après la guerre
Embrasse-moi
1987 Chateauroux district
Pěstuj si pravačku
1986 Flagrant désir
Muž a žena po 20 letech
1985 Nečekaná zrada
Podzemka
Tristesse et beauté
1984 Air du crime, L'
1983 Itinéraire Bis
La bête noire
1982 Kloboučníkovy přeludy
Mérette (TV film)
Návrat Martina Guerra
Poutnice ze Sans-Souci
1981 Homme fragile, L'
1980 Aéroport: Charter 2020 (TV film)
Bankéřka
1979 Adolescente, L'
1977 Ten tajemný předmět touhy
1976 Pan Klein
1974 Madame Bovary (TV film)
1972 Camisards, Les
1971 L'alliance
1970 Chien qui a vu Dieu, Le (TV film)
Věci života

TV seriály

2016 Vesnice ve Francii (TV seriál)
Na konci tunelu (S07E06)
Úkol (S07E05)
Zápisník (S07E02)
další epizody (4)
2015 Znovuzrozeni (TV seriál)
Virgil (S02E04)
1998 Louis la Brocante (TV seriál)
1996 Docteur Sylvestre (TV seriál)
Le Choix d'une vie (S02E02)
1993 Mayrig (TV seriál)
1989 Cycle Simenon (TV seriál)
1978 Médecins de nuit (TV seriál)
1975 Cinéma 16 (TV seriál)

Dokumentární

1987 La Nuit des Molières (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky