foto

Ing-Marie Carlsson

  • nar. 25.2.1957 (63 let)
    Jönköping, Jönköpings län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Opička
2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Änglagård - Tredje gången gillt
2005 Sex, naděje a láska
2002 Kommer du med mig då
1997 Tartuffe - hycklaren (TV film)
1995 Bert - den siste oskulden
1994 Polis polis potatismos
1993 Muž na balkóně
1990 BlackJack
1985 Můj život jako pes

TV seriály

2018 Restaurant (TV seriál)
Kázání (S02E08)
2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
Den japanska shungamålningen (S03E05)
2006 Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Gamen (S03E03)
2005 Kvalster (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
1994 Tre kronor (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Högklackat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky