foto

Ing-Marie Carlsson

  • nar. 25.2.1957 (62 let)
    Jönköping, Jönköpings län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2010 Maria Wern - Beze slov (TV film)
Änglagård - Tredje gången gillt
2005 Sex, naděje a láska
2002 Kommer du med mig då
1997 Tartuffe - hycklaren (TV film)
1995 Bert - den siste oskulden
1993 Muž na balkóně
1985 Můj život jako pes

TV seriály

2008 Maria Wern (TV seriál)
Oskyldigt dömd (TV seriál)
2007 Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Det tysta skriket (S03E07)
Den svaga länken (S03E06)
Den japanska shungamålningen (S03E05)
2006 Wallander (TV seriál)
Hemligheten (S01E13)
Stíny nad Stockholmem (TV seriál)
Gamen (S03E03)
1994 Tre kronor (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Högklackat (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace