foto

Kieran O'Brien

  • nar. 1973
    Rochdale, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Holmes a Watson
Peterloo
2013 Král ze Soho
2006 Cracker (TV film)
Elizabeth David: A Life in Recipes (TV film)
2005 Bloodlines (TV film)
Góóól!
Tristram Shandy
2004 Bankéř
Devět písní
2002 Mesiáš 2: Má je pomsta (TV film)
Nonstop párty
2001 Mesiáš (TV film)
Teritorium
2000 Iásón a argonauti (TV film)
1999 Ideální muž
1989 Monster Maker (TV film)
1987 Bellman and True

TV seriály

2019 Roky a roky (TV seriál)
Černobyl (TV seriál)
Vichnaya Pamyat (E05)
2017 In the Dark (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Na straně zákona (TV seriál)
Epizoda 3 (S02E03)
2014 Grantchester (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
The Assets (TV seriál)
2012 Love Life (TV seriál)
The Revolution Will Be Televised (TV seriál)
2011 Smrt v ráji (TV seriál)
An Unhelpful Aid (S01E06)
Vera (TV seriál)
Little Lazarus (S01E04)
2010 Tajný deník call girl (TV seriál)
Epizoda 5 (S03E05)
2009 Jak běží život (TV seriál)
2008 Poslední nepřítel (TV seriál)
2007 Holby Blue (TV seriál)
2005 Totally Frank (TV seriál)
2004 Dalziel a Pascoe (TV seriál)
Příliš měkké srdce (S08E04)
2003 Burn It (TV seriál)
The Afternoon Play (TV seriál)
2002 Stig of the Dump (TV seriál)
2001 Bratrstvo neohrožených (TV seriál)
Proč bojujeme? (E09)
Poslední hlídka (E08)
Currahee (E01)
2000 Hearts and Bones (TV seriál)
1999 Always and Everyone (TV seriál)
1997 Born to Run (TV seriál)
1994 Bedna (TV seriál)
The Big Crunch, Pt. 2 (S02E05)
The Big Crunch, Pt. 1 (S02E04)
To Be a Somebody, Pt. 2 (S02E02)
další epizody (4)
1993 Bedna (TV seriál)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 2 (S01E07)
One Day a Lemming Will Fly, Pt. 1 (S01E06)
To Say I Love You, Pt. 3 (S01E05)
další epizody (7)
1989 Children's Ward (TV seriál)
1988 Gruey (TV seriál)
1960 Coronation Street (TV seriál)

Dokumentární

2009 Doktrína šoku
2007 Indie Sex: Extremes (TV film)

Host

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace